El Pot Petit som un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar.

A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produïm espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

Treballem perquè les nostres creacions siguin un moment de retrobament i una experiència familiar única que acompanyi a les famílies i contribueixi a través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. Posem èmfasi a valors com la igualtat de gènere i la diversitat, el treball de les emocions en els nens i nenes, l’amistat o el respecte pel medi ambient. Les nostres propostes van dirigides als infants d’entre 2 i 8 anys i les seves famílies.

Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, hem fet més de 1.000 concerts i hem produït 5 discos dels quals se n’han venut més de 20.000 còpies. Els nostres vídeos ja passen les més de 129 milions de visualitzacions al youtube. L’any 2019 vam treure el primer llibre basat en la història d’una de les nostres cançons del qual ja se n’han fet 7 edicions: “Les aventures del lleó vergonyós i els seus amics”. L’any 2020 vam presentar el segon àlbum il·lustrat: “Pirates rodamons” i el 2021 “El Drac Rac”.

El Pot Petit hem rebut diversos reconeixements per la nostra tasca i trajectòria; destaquen els dos Premis Arc (edició 2019 i 2021) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc ‘El Pot Petit – 10 anys’  i Premi Enderrock a millor disc (2022) pel disc “Les aventures del lleó vergonyós”. També cal mencionar el reconeixement de cançó de l’estiu per “Viu l’estiu” de l’àlbum “A l’aventura” per la revista Enderrock i la primera posició en el rànquing de les millors cançons de l’estiu de TV3 (2018).

El Pot Petit oferim:

Concerts: concerts per a tota la família amb música en directe, cançons de creació pròpia, titelles i teatre. Per teatres, auditoris i aire lliure.

Concerts amb l’escola: concerts amb un repertori adaptat a l’escola on fem èmfasi als aspectes més educatius i pedagògics de cada cançó.

Producció discogràfica: autoproduïm els nostres propis discos, apostant per la qualitat musical, la varietat d’estils i d’instrumentació, i unes lletres i temàtiques de cançons que connectin des del primer moment amb l’infant.

Produccions audiovisuals: La música ara mateix també es consumeix a través de la vista o el suport visual, és per això que donem tant pes a les nostres produccions audiovisuals, procurant que aquestes siguin vistoses i molt ben elaborades perquè l’estona que l’infant o la familia estan davant d’una pantalla sigui de qualitat.

Llibres i àlbums il·lustrats: De les nostres cançons en surten uns àlbums il·lustrats que donen continuïtat a les cançons, aprofundeixen en les històries descobrint nous elements i ampliant aquest imaginari, i inciten als infants al gust per la lectura.

Pau

En Pau viu dins el Pot Petit amb la Jana i molts altres amics! Li encanta passejar per la muntanya, tocar la guitarra, i ballar tota mena de balls. Gaudeix molt estant amb els seus amics fent bromes i acudits, sempre en té un de preparat.  Li agrada passar-s’ho d’allò més bé, riure i fer riure! A l’escenari el trobareu tocant la guitarra i ballant sense parar. I saltant, sempre ben amunt!

 

En Pau és divertit, afectuós i molt pallasso!

Jana

La Jana viu dins el Pot Petit amb en Pau i els seus amics!  A la Jana li agrada descobrir nous indrets, cantar i moure’s al so de la Melmelada Band. Sempre té noves idees i li encanta compartir-les i fer-les possible amb els seus amics del Pot Petit. Cantar és una de les coses que més feliç la fa! A l’escenari la trobareu ballant i cantant. Heu sentit quina veu que té?

 

La Jana és decidida, dolça i alegre!

Melmelada band

La Melmelada Band són la colla de músics deliciosos que acompanyen la Jana i en Pau en totes les seves aventures. La Melmelada són intrèpids i aventurers, però sobretot són molt bons músics! A l’escenari els trobareu tocant un munt d’instruments. 

 

Pau

És un dels dos protagonistes que viuen dins el Pot Petit. Li encanta fer llargs passejos per la muntanya, tocar la guitarra, ballar tot tipus de balls, estar amb els seus amics i sobretot, passar-s’ho d’allò més bé, riure i fer riure!

En Pau és divertit, afectuós i molt pallasso!

Jana

La Jana és un dels dos protagonistes que viuen dins el Pot Petit. Li encanta passar-se llargues estones mirant o nedant al mar, pujar com un mico a dalt dels arbres, cantar i interpretar mil personatges, tocar el piano, estar amb els seus amics, explorar, investigar i descobrir!

La Jana és decidida, dolça i alegre!

Melmelada band i la Gina

La Melmelada Band son una colla de músics deliciosos que acompanyen a la Jana i en Pau en totes i cada una de les seves aventures. La Melmelada són intrèpids, aventurers però sobretot molt bons músics! La Juna també forma part d’aquesta família, a més de cantant, és la veterinària dels animalons que hi ha a dins el Pot Petit.

L’equip d’El Pot Petit

Els que estan a l’escenari

Actriu cantant (Jana): Helena Bagué Vilà
Actor, cantant i guitarra (Pau): Siddartha Vargas Martínez
Bateria: Pau Oliver Bover
Baix: Jaume Guerra Meneu
Teclat i violí: Albert Dondarza Roca
Guitarra: Irene Garcés Torrebadella
Trombó: Joni Ripoll Moreno
Trompeta: Marina Feliu Hernández
Titellaire i veus: Marina Congost Nogué

Les aventures del lleó vergonyós:
Juna (titellaire, actriu, cantant i intèrpret LSC): Mercè Munné Parera
Pol (titellarire, actor i cantant): Ovidi Llorente Saguer
Músic multiinstrumentista: Sergi Carbonell Vergés

Els nostres tècnics

Tècnics de so: Marc Usano Pujol i Joan Rota Fernández
Tècnics de llums: Sergi Torns Martínez i Bertu Pujadas Serra

Els que fan que tot funcioni

Contractació, producció, comunicació i informació general: Gemma Gómez Aiguadé
Contractació i producció “Les aventures del lleó vergonyós”: Paula Torrecilla Rodríguez
Gestió xarxes socials: Marina Congost Nogué
Lletrista i responsable audiovisual: Pepe Rovira Juárez
Enviaments botiga: Àgueda Juárez Fernández
Disseny gràfic: Pau Serra Souto
Responsables de la paradeta d’El Pot Petit: mares, pares, tietes i famílies en general

Km recorreguts amb la Furgopot

Actuacions realitzades el 2019

Minijanes i minipaus que hem conegut

Discografia

 

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.
0

Cistella de la compra