El Pot Petit som un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar.

A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produïm espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

Treballem perquè les nostres creacions siguin un moment de retrobament i una experiència familiar única que acompanyi a les famílies i contribueixi a través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. Posem èmfasi a valors com la igualtat de gènere i la diversitat, el treball de les emocions en els nens i nenes, l’amistat o el respecte pel medi ambient. Les nostres propostes van dirigides als infants d’entre 2 i 8 anys i les seves famílies.

Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, hem fet més de 1.000 concerts i hem produït 4 discos dels quals se n’han venut més de 20.000 còpies. Els nostres vídeos ja passen les més de 75 milions de visualitzacions al youtube. L’any 2019 vam treure el primer llibre basat en la història d’una de les nostres cançons del qual ja se n’han fet 7 edicions. A més, hem col·laborat amb diferents editorials en l’àmbit educatiu creant diferents materials musicals per a les escoles.

El Pot Petit hem rebut diversos reconeixements per la nostra tasca i trajectòria; destaca el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc ‘El Pot Petit – 10 anys’. També cal mencionar el reconeixement de cançó de l’estiu per “Viu l’estiu” de l’àlbum “A l’aventura” per la revista Enderrock i la primera posició en el rànquing de les millors cançons de l’estiu de TV3 (2018).

El Pot Petit oferim:

Concerts: concerts per a tota la família amb música en directe, cançons de creació pròpia, titelles i teatre. Per teatres, auditoris i aire lliure.

Concerts escolars: concerts amb un repertori adaptat a l’escola on fem èmfasi als aspectes més educatius i pedagògics de cada cançó.

Producció discogràfica: autoproduïm els nostres propis discos, apostant per la qualitat musical, la varietat d’estils i d’instrumentació, i unes lletres i temàtiques de cançons que connectin des del primer moment amb l’infant.

Produccions audiovisuals: La música ara mateix també es consumeix a través de la vista o el suport visual, és per això que donem tant pes a les nostres produccions audiovisuals, procurant que aquestes siguin vistoses i molt ben elaborades perquè l’estona que l’infant o la familia estan davant d’una pantalla sigui de qualitat.

Llibres i àlbums il·lustrats: De les nostres cançons en surten uns àlbums il·lustrats que donen continuïtat a les cançons, aprofundeixen en les històries descobrint nous elements i ampliant aquest imaginari, i inciten als infants al gust per la lectura.

Pau

És un dels dos protagonistes que viuen dins el Pot Petit. Li encanta fer llargs passejos per la muntanya, tocar la guitarra, ballar tot tipus de balls, estar amb els seus amics i sobretot, passar-s’ho d’allò més bé, riure i fer riure!

 

En Pau és divertit, afectuós i molt pallasso!

Jana

La Jana és un dels dos protagonistes que viuen dins el Pot Petit. Li encanta passar-se llargues estones mirant el mar i nedant, pujar com un mico a dalt dels arbres, cantar i interpretar mil personatges, tocar el piano, estar amb els seus amics, explorar, investigar i descobrir!

 

La Jana és decidida, dolça i alegre!

Melmelada band

La Melmelada Band son una colla de músics deliciosos que acompanyen a la Jana i en Pau en totes i cada una de les seves aventures. La Melmelada són intrèpids, aventurers però sobretot molt bons músics!

Pau

És un dels dos protagonistes que viuen dins el Pot Petit. Li encanta fer llargs passejos per la muntanya, tocar la guitarra, ballar tot tipus de balls, estar amb els seus amics i sobretot, passar-s’ho d’allò més bé, riure i fer riure!

En Pau és divertit, afectuós i molt pallasso!

Jana

La Jana és un dels dos protagonistes que viuen dins el Pot Petit. Li encanta passar-se llargues estones mirant o nedant al mar, pujar com un mico a dalt dels arbres, cantar i interpretar mil personatges, tocar el piano, estar amb els seus amics, explorar, investigar i descobrir!

La Jana és decidida, dolça i alegre!

Melmelada band i la Gina

La Melmelada Band son una colla de músics deliciosos que acompanyen a la Jana i en Pau en totes i cada una de les seves aventures. La Melmelada són intrèpids, aventurers però sobretot molt bons músics! La Gina també forma part d’aquesta família, a més de cantant, és la veterinària dels animalons que hi ha a dins el Pot Petit.

L’equip d’El Pot Petit

Els que estan a l’escenari

Jana (cantant i actriu):  Helena Bagué Vilà
Pau (guitarra i actor cantant): Siddartha Vargas Martínez
Bateria: Pau Oliver Bover
Baix: Tomàs Pujol Pérez
Piano, violí i serra: Albert Dondarza Roca
Gina (titellaire i cantant): Olga Bernardo Vidal
Saxo, clarinet, flauta travessera, guitarra i piano: Dani López Pradas
Trompeta: Ariadna Gispert Bromsoms i Marina Feliu Hernández
Trombó: Joni Ripoll Moreno
Juna (titellaire, intèrpret LSC i cantant i actriu d’El Pot més Petit): Mercè Munné Parera
Pol (guitarra i actor cantant d’El Pot més Petit): Ovidi Llorente Saguer

Els nostres tècnics

Tècnic de so: Marc Usano Pujol
Tècnic de llums: Sergi Torns Martínez

Els que fan que tot funcioni

Producció, distribució i management: Gemma Gómez Aiguadé
Gestió i producció actuacions escolars, correcció lingüística i assessorament artístic: Keta Capdevila Werning
Lletrista i responsable audiovisual de la companyia: Pepe Rovira Juárez
Enviaments: Àgueda Juárez Fernández
Disseny gràfic: Pau Serra Souto
Responsables de la paradeta d’El Pot Petit: mares, pares, tietes i famílies en general

Km recorreguts amb la Furgopot

Actuacions realitzades el 2019

Minijanes i minipaus que hem conegut

Discografia

 

0

Cistella de la compra