Devolucions i incidències

Podem cancel·lar la comanda?

Podeu cancel·lar la comanda sense cap cost, sempre que no hagi estat enviada. En el cas que es trobi a les instal·lacions de l’empresa d’enviament, haureu de regir-vos per les condicions de devolució.

Com podem canviar de talla de samarreta?

Si voleu canviar de talla de samarreta heu d’omplir el formulari d’aquesta pàgina, seleccionar canvi de talla i al missatge escriviu-nos per quina altra talla la voleu canviar. Ens posarem en contacte per correu electrònic indicant-vos com podeu fer el canvi. En aquest cas, les despeses d’enviament del canvi de talla seran a càrrec del client.

Podem canviar un producte?

En el cas que no us convenci algun producte o vulgueu canviar de talla, podeu canviar un producte per un altre de la nostra botiga abans de quinze dies naturals des de l’entrega. En aquest cas, totes les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del client.

Si la suma de l’import de la nova comanda és més elevada que la devolució o a l’inrevés, es notificarà el procés de pagament a través del correu electrònic.

No es canviarà cap producte que hagi estat usat, rentat, amb dedicatòria personalitzada o sense el seu embalatge original, excepte si té un defecte de fabricació o és un error de gestió de comanda.

La comanda ha arribat defectuosa

Si us ha arribat algun producte defectuós o hi ha un error en la gestió de la comanda, El Pot Petit assumirà totes les despeses del canvi i devolució del producte.

Si el paquet us ha arribat malmès i en conseqüència s’ha malmès el producte, heu d’omplir el formulari d’incidències i nosaltres ho gestionarem amb l’empresa d’enviament.

Formulari d'incidències

14 + 5 =

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.
0

Cistella de la compra