Ens encanta veure-us vestits dels personatges d’El Pot Petit!

És per això que posem a la vostra disposició els patrons dels vestits d’en Pau i la Jana. Nosaltres, per logística, ara mateix no podem oferir-vos les disfresses de Pau i Jana (tot arribarà…), per això posem a la vostra disposició aquests patrons, perquè avis, tietes, pares, mares, àvies, cosins… s’aventurin a cosir i crear uns vestits únics i genuïns! Ens encanta veure la versió que ens fa cadascú, sempre ens sorpreneu!

Només ens agradaria una cosa… poder veure els resultats! I les cares d’alegria dels nens i nenes amb el seu vestidet! Així que si heu fet servir el patró… feu-nos-ho saber, enviant-nos una foto! Us ho agrairem molt!

A cosir… i disfrutar-ho!

Pau

Jana

Els patrons estan fets amb pàgines mida DIN-A4 perquè ho pugueu imprimir a casa mateix i llavors anar unint les pàgines (ja veureu que és molt intuïtiu); la Sílvia Massa que ho ha fet, ho ha fet molt bé! Cada patró indica, a l’encapçalament de la pàgina, la quantitat de pàgines que ocupa, i de quin patró es tracta i cal fer coincidir les pàgines per les lletres o símbols de les cantonades.

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.
0

Cistella de la compra