En cas d’acceptació per part de l’usuari, s’autoritzarà al POT PETIT, mitjançant la persona d’Helena Bagué Vilà a fi de:

  1. Remetre el butlletí de noticies o Newsletter de la pàgina web, on s’exposaran les principals novetats de la companyia i la cartellera dels propers espectacles.
  2. Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, SMS o via App. En tot cas, les comunicacions comercials seran realitzades per part del prestador i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del prestador.

L’usuari podrà oposar-se en qualsevol moment a la remissió de les comunicacions comercials i a la Newsletter mitjançant la remissió d’un correu electrònic a potpetit@potpetit.com o bé seguint les instruccions que s’indicaran a cada comunicació remesa a l’usuari.

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

0

Cistella de la compra