Condicions de compra i enviament

Temps d’entrega:

Totes les comandes realitzades del dijous al dilluns s’enviaran els dimarts i les comandes realitzades del dimarts i dimecres s’enviaran el dijous.  

Preu únic. El temps d’entrega de la comanda serà de 72 hores a través de l’agència de transport GLS. A excepció de les PREVENDES especials que tindran les seves pròpies especificacions. Les comandes de Vestits de Pau i Jana s’enviaran a partir del 10 de desembre i us arribaran abans del 24 de desembre.

Podreu seguir la comanda mitjançant un número de seguiment que us proporcionarà l’agència de transport via correu electrònic o missatge de text. En aquest mateix missatge podeu canviar l’hora i adreça de recepció en el cas que ho necessiteu.

 

Preus d’enviament:

Península: 5,00 €. Comandes superiors a 80 € tenen les despeses d’enviament gratuïtes. 

Illes Balears: 12,00 €  Comandes superiors a 80 € tenen les despeses d’enviament gratuïtes.

Illes Canàries: 25,00 €

Altres Països: a consultar. 

 

Mètodes de pagament:

Podeu pagar la vostra comanda mitjançant targeta de crèdit amb tota seguretat. Totes les transaccions associades a la botiga d’El Pot Petit són segures mitjançant SSL i la passarel·la de pagament Redsys. 

Per altres mètodes de pagament com transferència bancària, escriviu-nos a [email protected]

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.
0

Cistella de la compra