Sou en un món diferent. Aquest és un viatge a una terra meravellosa. Els límits d’aquest univers són els límits de la imaginació. Sou dins del Pot Petit. En aquesta dimensió no només hi veureu amb els ulls o hi sentireu amb les orelles. Aquí hi ha dracs, elefants, lleons… fins i tot, formigues rockeres. Aquí tot és possible! Esteu a punt? Esteu a punt per cantar? A punt per ballar? Comencem!

Sinopsi

Voleu descobrir què hi ha dins el Pot Petit? Després de l’èxit del concert teatralitzat dels 10 anys, torna l’espectacle que tan bona acollida va tenir entre els espectadors. Un espectacle amb tretze músics a l’escenari amb els que us presentem un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau, la Melmelada Band i molts dels seus amics. Una experiència que volem que les famílies recordeu per sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en una part de la banda sonora d’un gran nombre de llars.

Aquest espectacle es va estrenar l’any 2019 en motiu del desè aniversari del grup. Es va poder veure als següents 10 llocs i el van gaudir més de 22.000 persones.

ESTRENA a la Plaça de Braus d’Olot el 6 de juliol
Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols el 4 d’agost
Teatre Kursaal de Manresa el 22 i 23 de setembre
Auditori de Girona (Festival Temporada Alta) el 6 d’octubre
L’Atlàntida de Vic el 9 de novembre
Teatre-Auditori de Sant Cugat el 24 de novembre
Teatre de la Llotja de Lleida el 30 de novembre
Teatre El Jardí de Figueres el 14 de desembre
Teatre Fortuny de Reus el 21 i el 22 de desembre
Teatre Poliorama de Barcelona del 26 al 31 de desembre

Mesures COVID-19

El Pot Petit tenim al dia el protocol de mesures preventives de contagi de la Covid-19. Si la normativa ho permet, podem oferir-vos els espectacles amb totes les garanties de seguretat i d’higiene establertes en cada moment. Ens adaptem a les vostres necessitats i a la normativa vigent.

Vols més informació?

Gemma Gómez
potpetit@potpetit.com
+34 650 364 980

Vine amb el Pot Petit!

Consulta l’agenda

0

Cistella de la compra