Sou en un món diferent. Aquest és un viatge a una terra meravellosa. Els límits d’aquest univers són els límits de la imaginació. Sou dins del Pot Petit. En aquesta dimensió no només hi veureu amb els ulls o hi sentireu amb les orelles. Aquí hi ha dracs, elefants, lleons… fins i tot, formigues rockeres. Aquí, tot és possible! Esteu a punt? Esteu a punt per cantar? A punt per ballar? Comencem!

Sinopsi

Voleu descobrir què hi ha dins el Pot Petit? Després de l’èxit del concert teatralitzat dels 10 anys, acabem aquest viatge aquest estiu 2022 amb els tres últims concerts d’aquest format.. Un espectacle amb tretze músics a l’escenari amb els que us presentem un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau, la Melmelada Band i molts dels seus amics. Una experiència que volem que les famílies recordeu per sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en una part de la banda sonora d’un gran nombre de llars.

Aquest espectacle es va estrenar l’any 2019 en motiu del desè aniversari del grup. Es va poder veure als següents 10 llocs i el van gaudir més de 22.000 persones.

ESTRENA a la Plaça de Braus d’Olot el 6 de juliol
Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols el 4 d’agost
Teatre Kursaal de Manresa el 22 i 23 de setembre
Auditori de Girona (Festival Temporada Alta) el 6 d’octubre
L’Atlàntida de Vic el 9 de novembre
Teatre-Auditori de Sant Cugat el 24 de novembre
Teatre de la Llotja de Lleida el 30 de novembre
Teatre El Jardí de Figueres el 14 de desembre
Teatre Fortuny de Reus el 21 i el 22 de desembre
Teatre Poliorama de Barcelona del 26 al 31 de desembre

Degut a la bona rebuda que va tenir, vam decidir continuar girant adaptant el format dels 10 anys a un espectacle adequat per l’època de Nadal. Amb aquest nou format vam estar de residència al teatre Poliorama, amb 18 passis i vam exhaurir totes les sessions en un moment de confinaments municipals i comarcals; fet que només va permetre apropar l’espectacle a les famílies de Barcelona i comarca. L’hivern del 2021 vam seguir la gira d’aquest espectacle acostant-nos als llocs on no vam poder arribar l’any passat:

Teatre Municipal de Girona (Temporada Alta): del 9 al 13 de desembre Teatre Tarragona: 19 de desembre
Trui Teatre de Palma (Mallorca): 29 i 30 de desembre (APLAÇAT – nova data maig 2022)
Teatre de la Llotja de Lleida: 3 i 4 de gener (APLAÇAT – nova data juliol 2022)
Factoria Cultural de Terrassa: del 7 al 10 de gener de 2022

Finalment, tanquem aquest concert l’estiu del 2022, amb tres últims concerts:

Teatre de la Llotja de Lleida: 3 de juliol
Festival Terramar (Sitges): 3 d’agost
Festival Summerfest (Puigcerdà): 18 d’agost

Vols més informació?

Gemma Gómez
potpetit@potpetit.com
+34 650 364 980

Vine amb el Pot Petit!

Consulta l’agenda

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.
0

Cistella de la compra