potpetit logo 02

A El Pot Petit sabem que moltes escoles treballeu amb les nostres cançons i això ens fa molt feliços! Creiem que l’art i la música són fonamentals en el desenvolupament dels infants. És per aquest motiu que us proposem viure la nostra música en directe amb un espectacle únic i especial, un concert participatiu que combina la música amb el teatre i els titelles!

NOVETAT! Aquest any us proposem que vingueu amb la vostra escola a veure’ns al teatre, centre cívic o sala del vostre poble. Volem que pugueu gaudir millor de l’espectacle i per això només actuarem en espais acondicionats.

Espectacle només disponible en horari escolar per l’alumnat de cicle infantil i inicial i mestres.

Sinopsi

Us proposem viure la màgia d’un concert en directe amb les cançons d’El Pot Petit amb els companys i companyes de l’escola! Un concert on hi trobareu a la Jana, en Pau, la Melmelada Band i els seus amics de dins el Pot Petit que aniran apareixent en forma de titella per explicar-nos les seves aventures i fer-nos cantar les seves cançons.

Vols més informació?

Escriu-nos a potpetit@potpetit.com

Vine amb el Pot Petit!

Consulta l’agenda

Informeu-me de noves reposicions! Deixa'ns aquí el teu mail i t’informarem quan tinguem més estoc de vestits a la nostra botiga online. Aquest mail no és una reserva del producte ni t’obliga a la seva compra, és purament informatiu i ens permetrà avisar a les persones interessades.
0

Cistella de la compra