potpetit amb escola 01

A El Pot Petit sabem que moltes escoles treballeu amb les nostres cançons i això ens fa molt feliços! Creiem que l’art i la música són fonamentals en el desenvolupament dels infants. És per aquest motiu que us proposem viure la nostra música en directe amb un espectacle únic i especial, un concert participatiu que combina la música amb el teatre i els titelles!

NOVETAT! Aquest any us proposem que vingueu amb la vostra escola a veure’ns al teatre, centre cívic o sala del vostre poble. Volem que pugueu gaudir millor de l’espectacle i per això només actuarem en espais acondicionats. L’any passat vam tenir força experiències extremes amb el fred, la calor i la qualitat del so, per aquest motiu, després de pensar-hi molt, hem decidit prioritzar el benestar dels infants i dels músics.


Espectacle només disponible en horari escolar per l’alumnat i mestres. No apte per a escoles bressol o llars d’infants.

Sinopsi

Us proposem viure la màgia d’un concert en directe amb les cançons d’El Pot Petit amb els companys i companyes de l’escola! Un concert on hi trobareu a la Jana, en Pau, la Melmelada Band i els seus amics de dins el Pot Petit que aniran apareixent en forma de titella per explicar-nos les seves aventures i fer-nos cantar les seves cançons.

Mesures COVID-19

El Pot Petit tenim al dia el protocol de mesures preventives de contagi de la Covid-19. Si la normativa ho permet, podem oferir-vos els espectacles amb totes les garanties de seguretat i d’higiene establertes en cada moment. Ens adaptem a les vostres necessitats i a la normativa vigent.

Vols més informació?

Kena Rodríguez
+34 622 603 637
escoles@potpetit.com

Vine amb el Pot Petit!

Consulta l’agenda

0

Cistella de la compra