El Pot Petit sabem que moltes escoles treballeu amb les nostres cançons i això ens fa molt feliços! Creiem que l’art i la música són fonamentals en el desenvolupament dels infants. És per aquest motiu que us proposem viure la nostra música en directe amb un espectacle únic i especial, un concert participatiu que combina la música amb el teatre i els titelles!

Sinopsi

Us proposem viure la màgia d’un concert en directe amb les cançons d’El Pot Petit sense moure-us de la vostra escola! Un concert on hi trobareu a la Jana, en Pau, la Melmelada Band i els seus amics de dins el Pot Petit que aniran apareixent en forma de titella per explicar-nos les seves aventures i fer-nos cantar les seves cançons.

Us oferim:

  • 1 hora de concert
  • 1 passi complert o bé 2 passis curts (al pati, al gimnàs, a l’auditori…), depenent de les mesures d’higiene i respectant les mesures de seguretat
  • Opcional: Entrevista amb en Pau i la Jana (en directe o per plataforma virtual)


Espectacle només disponible en horari escolar per l’alumnat i mestres.

Si per les mesures vigents d’educació i sanitat no podem venir presencialment, us oferim un CONCERT EN STREAMING amb entrevista inclosa exclusiu per vosaltres.

Mesures COVID-19

El Pot Petit tenim al dia el protocol de mesures preventives de contagi de la Covid-19. Si la normativa ho permet, podem oferir-vos els espectacles amb totes les garanties de seguretat i d’higiene establertes en cada moment. Ens adaptem a les vostres necessitats i a la normativa vigent.

Vols més informació?

Keta Capdevila
escoles@potpetit.com
+34 699 770 222

Vine amb el Pot Petit!

Consulta l’agenda

0

Cistella de la compra